Tervetuloa!

Hiivurin Suomenhevoset on toukokuussa 2018 ovensa avannut virtuaalinen suomenhevosia kasvattava ratsastuskeskus. Kansallisaarteemme kasvatuksen lisäksi Hiivurin mäki on muovautunut Kaakkois-Suomen tärkeäksi kilpailukeskukseksi. Pienelle kylälle noussut talli on keskellä maalaismaisemaa, mikä tekee näinkin suuresta keskuksesta hyvin maanläheisen. Hiivurissa keskitytään laatuun niin hevosissa kuin ratsastusalueissakin. Kaikki tilat ovat viimeisen päälle hiotut ja modernit, ja ne mahdollistavat treenaamisen ja kilpailemisen aina kansalliselle tasolle asti. Kasvatuksessa keskitymme laadun lisäksi siihen, että hiivurilaisista jokainen saa itselleen kivan harrastus- tai kilpakaverin omalle tasolleen. Näin ollen emme keskity kasvattamaan vain maksimitasolla kilpailevia yksilöitä, vaan suuresta hevosjoukostamme löytyy kaikentasoisia ratsuja pikkuluokista isojen ratojen mestareihin.

Hevoset on jaettu oritalliin ja tammatalliin. Molemmissa talleissa on hevosten karsinoiden lisäksi pesu- ja hoitopaikat, varustehuoneet, kuivaushuoneet, rehuvarastot ja tallien yläkerrasta löytyvät heinävintit. Tammatallissa on tavallisten karsinoiden lisäksi neljä varsomiskarsinaa. Suuri, monen hehtaarin tontti sisältää kahden tallirakennuksen lisäksi uudet, hyväpohjaiset ratsastusalueet. Valkoisilla puuaidoilla aidatut hiekkakentät ovat aivan tammatallin nurkan takana, derbykenttä on maastoesteiden lähettyvillä metsän laidalla. Maneesi rakennettiin aivan oritallin kylkeen. Näiden lisäksi tallin metsä- ja peltoalueille on rakennettu maastoesteratoja, jotka mahdollistavat maastoesteiden treenaamisen ja kenttäkisojen järjestämisen. Hevosille on rakennettu isoja tarhoja pitkin tallin lähialuetta ja hieman kauempaa löytyy kesälaitumet.

- enna (VRL-14704)
Tallin henkilökunnan esittely

Yhteystiedot:

enna@hurina.net
Keskustan profiili
Tallin VRL-sivu

Linkkejä:

Virtuaalinen Suomenhevoskantakirja
Virtuaaliset Suomenratsut
Kouluratsastusjaos
Esteratsastusjaos
Kenttäratsastusjaos
Valjakkoajojaos
Virtuaalinen näyttelyjaos
Virtuaaliset Show-näyttelyt

Suosittelemme:

Sotamaalaus
Syyn Kartano
Haltiasalo
Ketola
Helmiahon Suomenhevoset
Susiraja
Räiskyvän Suomenhevoset
Valokylän Talli
Viljalehto

Viimeisin päivitys:

7.7.2020
Tutustu henkilökuntaan täällä.

3.7.2020
Tänään käytiin pitkällä reissulla pohjoisessa ja haettiin Runon Narkissos, eli Narri, vahvistamaan 2-polvisten oriemme laumaa!