Hiivurin Suomenhevoset

Tervetuloa!

Virtuaalisen Kaakkois-Suomen pieneen, rauhalliseen kylään nousi toukokuussa 2018 uusi, suomenhevosia kasvattava talli. Asukasluvultaan erittäin pieni kylä on ihanteellinen paikka hevosenpitoon. Ajatus virtuaalisten suomenhevosten kasvatuksesta oli muhinut pitkään mielessä monen vuoden tauon jälkeen. Lopulta tein päätöksen perustaa oman siittolan ja herätellä vanhan harrastuksen eloon. Kasvatusrodun päättäminen ei ollut vaikeaa; olen ollut suomenhevosihmisiä henkeen ja vereen niin kauan kun vain jaksan muistaa. Talli on tarkoitettu vain omaan käyttööni, muiden hevosia en ota talliini asumaan ollenkaan. Kasvatuksen lisäksi järjestämme myös aktiivisesti kaikille avoimia kilpailuja, sekä suomenhevosille suunnattuja näyttelyitä.

Hevoset on jaettu oritalliin ja tammatalliin. Molemmissa talleissa on 35 karsinaa, pesukarsinat, varustehuoneet, kuivaushuoneet, rehuvarastot ja tallien yläkerrasta löytyvät heinävintit. Tammatallissa on tavallisten karsinoiden lisäksi kaksi varsomiskarsinaa. Suuri, monen hehtaarin tontti sisältää kahden modernin tallirakennuksen lisäksi uudet, hyväpohjaiset ratsastusalueet. Valkoisilla puuaidoilla aidattu hiekkakenttä on aivan tallin nurkan takana. Maneesi sijaitsee parin sadan metrin päässä. Molemmissa on omat estekalustonsa. Näiden lisäksi tallin metsä- ja peltoalueille on rakennettu maastoesteratoja, jotka mahdollistavat maastoesteiden treenaamisen ja kenttäkisojen järjestämisen. Hevosille on rakennettu isoja tarhoja pitkin tallin lähialuetta ja hieman kauempaa löytyy kesälaitumet.

- enna, VRL-14704
Yhteydenotot: enna@hurina.net
Käy antamassa rapsutukset tallikanillemme Papsulle!
ulkoasun © VRL-05175      virtuaalitalli | virtuaalihevonen      taustakuvan © pexels.com      otsikkokuvan © Narien Vapaat